Design vloeren

Gietvloeren voor in uw bedrijfsruimte

Bedrijfshallen

Industrie

De coatingvloer is de praktische tegenhanger van de comfortabele polyurethaan gietvloer. Terwijl een PU gietvloer dikker en flexibeler is, wordt een coatingvloer met een roller aangebracht. Deze dunne vloerafwerking wordt vaak gebruikt voor industriële doeleinden waaronder magazijnen en fabriekshallen.

Vloer- en betoncoatings zijn zeer geschikt voor de afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en (zand)cement. De vloercoatings hebben de uitstraling en het gemak van een gietvloer, maar omdat er minder materiaal wordt gebruikt is een coatingvloer goedkoper dan een epoxy gietvloer.

De coatings die wij gebruiken bestaan uit een mengsel van hoogwaardige harsen, die de ondergrond keihard maken en tevens lichte scheuren kunnen corrigeren. De betoncoatings zijn daarnaast nog eens extra bestand tegen vocht, zuren en chemicaliën. De epoxy-coatings zijn geschikt voor zware belasting.

De volgende coatings zijn verkrijgbaar: vloercoating, betoncoating, epoxy-coating, epoxy-vloercoating, antislip-coating (met korrelstructuur), garagevloercoating, vloeistofdichte vloercoating en een zachtere PU-coating.

Contact


Telefoon: 06 18681635

E-mai: info@rdesignvloeren.nl

­informatie


BTW-ID: NL003081522B33

KVK: 76407705

Like ons